Vamos! Accolade vstupuje do Španělska. Atraktivní trh na jihozápadě Evropy se otevírá strategickými projekty ve Valencii a Vitorii

Společnost Accolade rozšiřuje své zájmy ze střední Evropy také směrem na jihozápad. Investice ve Španělsku za více než 1,2 mld. CZK bude rozdělena do projektů o celkové rozloze 55.000 m². Oba projekty budou těžit ze strategických poloh i ekonomických sil obou oblastí. Ve Španělsku nyní poptávka po technologicky vyspělých ekologických halách převyšuje nabídku.

První projekt o rozloze 33.000 m² se nachází v industriální zóně na západní straně hlavního baskického města Vitoria-Gasteiz. Budoucí nájemníci budou moci využít nákladního letiště, přístavu v Bilbau a blízkosti klíčových měst severu Španělska a Francie.

Druhý projekt o rozloze 22.000 m² vyroste ve Valencii, třetím největším městě Španělska. Hlavní roli zde hraje především čtvrtý evropský přístav, blízkost důležitých silničních tahů i nákladního letiště.   

Zdroj:

https://accolade.eu/cs/aktuality/130/vamos-accolade-vstupuje-do-spanelska-atraktivni-trh-na-jihozapade-evropy-otevira-strategickymi-projekty-ve-valencii-a-vitorii