Soudci Okresního soudu Topoľčany se podle skupiny Arca Capital dopouštějí závažného trestního činu ohýbání práva

Podle skupiny Arca Capital soudci Okresního soudu Topoľčany rozhodují v přímém rozporu se zákonnými ustanoveními a svými svévolnými soudními rozhodnutími, naplňujícími podstatu trestného činu ohýbání práva, závažným způsobem poškozují celou skupinu Arca Capital.

Tento soud si pro svoje žaloby i návrhy na nařízení zabezpečovacích opatření vybírá advokát Ján Čarnogurský, proti kterému již bylo podáno trestní oznámení včetně podnětu na Slovenskou advokátní komoru.

Soudci Okresního soudu Topoľčany beze všeho vyhovují a nařizují zabezpečovací opatření navzdory nekvalifikovaným návrhům obsahující velké množství lží, konspirací i dezinformací. Zabezpečovací nařízení, jenž lze ze zákona nařídit jen z jednoho zákonného důvodu pouze na majetek dlužníka, vydávají na majetek jeho vnuček, pravnuček nebo jiných vzdáleně propojených osob s dlužníkem.

Skupina celou záležitost nechává prověřit orgánům činným v trestním řízení.

Zdroj:

https://www.arcacapital.com/media-servis2/tiskove-zpravy/sudcovia-okresneho-sudu-topolcany-sa-podla-skupiny-arca-capital-dopustaju-zavazneho-trestneho-cinu-ohybania-prava-1