Rockaway Blockchain Fund investuje do tří dalších DeFi projektů: BCB Group, SIREN Markets a Blockdeamon

Portfolio investičního fondu Rockaway Blockchain Fund zaměřeného na investice do blockchainových technologií a decentralizovaných financí (DeFi) vzrostlo o více než 500 %. Za 9 měsíců vybral fond na investice téměř polovinu své cílové sumy činící 100 mil. USD a ohlásil další investice do BCB Group, SIREN Markets i Blockdeamon.

BCB Group je inovativní banka sídlící ve Velké Británii mající ambice stát se největší Evropskou bankou zaměřenou na zákazníky požadující digitální aktiva, kterým stávající banky nechtějí otevřít bankovní účty využívající technologii blockchainu.

SIREN Markets staví decentralizovanou blockchainovou burzu pro obchodování s opcemi, která umožní obchodování kontraktů i méně známým digitálním aktivům, než je bitcoin nebo ethereum.

Startup Blockdeamon se soustředí na budování robustní blockchainové infrastruktury validátorů sloužící jako mezivrstva mezi vývojáři a institucemi všech hlavních blockchainových sítí.

Zdroj:

https://www.rockawaycapital.com/cs/2021/03/rockaway-blockchain-fund-investuje-do-tri-dalsich-defi-projektu-bcb-group-siren-markets-a-blockdeamon/