PPF Telecom Group dokončila oddělení telekomunikační infrastruktury od retailové části a zakládá skupinu CETIN Group

Společnosti PPF Telecom Group se podařilo dokončení oddělení telekomunikační infrastruktury od retailové části. A to u svých tří mobilních operátorů, kteří pod značkou Telenor působí v Bulharsku, Maďarsku a Srbsku.

Tímto rozdělením na dva samostatné subjekty, kdy se každý zaměří na svůj segment, si skupina slibuje větší efektivitu ve vývoji a vyhovění nárokům telekomunikačního trhu ve střední a východní Evropě.

Dle slov akcionáře společnosti PPF Group a generálního ředitele PPF Telecom Group, pana Ladislava Bartoníčka, bylo rozdělení O2 a CETIN již před 5 lety důkazem, že společnost je schopna inovovat a hledat nové cesty v podnikání.

Juraj Šedivý, předseda představenstva společnosti CETIN v České republice a nově jmenovaný člen představenstva CETIN Group B.V. přidává, že jsme v době, kdy postupující globální digitalizace s sebou přináší rostoucí nároky na rychlé, spolehlivé a bezpečné připojení. Společnost si tedy klade za cíl nabízet špičková řešení komunikační infrastruktury a hrát tak vedoucí úlohu v digitální transformaci.

Zdroj:
https://www.ppf.eu/cs/press-releases/ppf-telecom-group-dokoncila-oddeleni-telekomunikacni-infrastruktury-od-retailove-casti-a-zaklada-skupinu-cetin-group