Patrik Tkáč, spoluzakladatel finanční skupiny J&T FINANCE GROUP SE, pokračuje v konsolidaci svého majetku do holdingu J&T Capital Partners

Holding J&T Capital Partners, do kterého Patrik Tkáč hodlá zkonsolidovat své podíly na společných podnikatelských projektech s Danielem Křetínským se opět rozrůstá.
Jedná se o 44 % podíl ve společnosti EC Investmets a.s., spoluvlastnící podíl v online srovnávači Heureka, internetovém prodejci potravin Košík.cz i podíl ve skupině Mall Group, jenž je předmětem nedávno podepsané prodejní transakce polskému Allegru.
Další akvizice směřovala do 50% podílu ve společnosti SUPRATUC2020, jedničky v prodeji potravin na Baleárských ostrovech a patřící mezi největší řetězce v Katalánsku.
Třetí akvizice se týkala 44% podílu ve společnosti 1890s holdings a.s., vlastnící téměř celý fotbalový klub AC Sparta Praha a od začátku letošního listopadu také minoritní podíl v anglickém fotbalovém klubu West Ham United.

Kvalifikovaní investoři fondu J&T Arch Investments se mohou nepřímo podílet na ekonomických benefitech J&T Capital Partners.

Zdroj:

https://www.jtfg.com/media-servis/1185467-patrik-tkac-spoluzakladatel-financni.html