Investice Accolade v polské Bydhošti

V prvním čtvrtletí roku 2021 bude dokončena již 3. etapa průmyslové výstavby v polské Bydhošti o hodnotě necelé jedné mld. CZK. Výstavba nejnovějšího parku o rozloze necelých 46.000 metrů čtverečních nabídne řadu ekologických řešení a významně tak posílí ekologický trend na trhu průmyslových nemovitostí. I tato etapa bude mít certifikát udržitelnosti BREAM jako předchozí dva průmyslové areály v této lokalitě s rozlohou téměř 90.000 metrů čtverečních a hodnotou téměř 2,5 mld. CZK. Od prvního brownfieldového projektu ve zchátralém areálu bývalé chemičky uplyne za pár týdnů již 5 let.

Společnost Accolade vsadila na ekologická a enviromentální řešení. Postupně všechny své areály modernizuje a obohacuje o nová řešení a proto nemá nouzi o nájemce. Zejména Bydgoszcz Park I a II jsou plně obsazeny zvučnými jmény.

Zdroj:

https://accolade.eu/aktuality/317/strategicka-lokalita-obnova-prumyslove-tradice-duvera-v-regionalni-potencial-a-ekologie-v-hlavni-roli-investice-accolade-v-polske-bydhosti-jsou-dokonalou-ukazkou-udrzitelneho-pristupu-v-prumyslu-21-stoleti